Química industrial II

Temari

EstudisObjectius

Qu√≠mica industrial inorg√†nica. Tractar processos industrials inorg√†nics de productes finals i productes inorg√†nics b√†sics per la ind√ļstria qu√≠mica org√†nica (√†cids, bases, agents oxidants i halogens). Con√®ixer els processos d'obtenci√≥, mat√®ries primeres, consum energ√®tic, import√†ncia econ√≤mica, repercusi√≥ al medi ambient, propietats i aplicacions dels compostos. I veure els canvis d'import√†ncia de la ind√ļstria d'alguns compostos i processos.

Continguts

1.L'aire com a mat√®ria primera 2.L'aigua de mar; productes derivats de l'aigua de mar 3.Hidrogen, m√®tode d'obtenci√≥ a escala industrial 4.Ind√ļstria cloro-√†lcali 5.Les menes pot√†ssiques com a mat√®ria primera 6.Sofre i els seus compostos 7.Fertilitzants 8.Ind√ļstria del vidre 9.Ind√ļstria cer√†mica 10.Fibres inorg√†niques sint√®tiques 11.Pigments inorg√†nics i mat√®ries de c√†rrega en pintura =================