Habilitats directives

Objectius

Objectiu:Comprendre els aspectes b√†sics del comportament hum√† a les organitzacions, des de l'√†mbit de les Habilitats Directives i de la Gesti√≥ de Recursos Humans.Con√®ixer i desenvolupar compet√®ncies i habilitats interpersonals per desenvolupar-se en una organitzaci√≥, at√®s que l'alumne disposa de coneixements t√®cnics i quan s'incorpori a una organitzaci√≥, amb el temps, haur√† de dirigir i motivar un equip de treball i saber quines s√≥n les principals t√®cniques de Gesti√≥ de Recursos Humans.Utilitzar efica√ßment les t√®cniques i instruments de l'educaci√≥ no presencial (com ara participaci√≥ a foros, consultes i tutoritzaci√≥ en el Campus Digital), i desenvolupar habilitats de treball aut√≤nom: cerca d'informaci√≥ rellevant, treball en equip, planificaci√≥ eficient de les tasques.


Objectius d'aprenentatge