Dibuix I

Objectius

¬∑ Condicionament ambiental, incloent l'a√Įllament t√®rmic i ac√ļstic, el control clim√†tic, el rendiment energ√®tic i la il¬∑luminaci√≥. ¬∑ Sostenibilitat i principis de conservaci√≥ de recursos energ√®tics i mediambientals.


Objectius d'aprenentatge

Coneixement adequat i aplicat a l'arquitectura i a l'urbanisme dels principis de termodin√†mica, ac√ļstica i √≤pticaConeixement adequat i aplicat a l'arquitectura i a l'urbanisme dels principis de mecànica de fluids, hidràulica, electricitat i electromagnetismeAptitud per a concebre, calcular, dissenyar, integrar en edificis i conjunts urbans i executar instal¬∑lacions de subministrament, tractament i evacuaci√≥ d'aig√ľes de calefacci√≥ i de climatitzaci√≥ (T)Aptitud per a aplicar les normes tècniques i constructivesCapacitat per a projectar instal¬∑lacions edificat√≤ries i urbanes de transformaci√≥ i subministraments el√®ctrics, de comunicaci√≥ audiovisual, de condicionament ac√ļstic i d'il¬∑luminaci√≥ artificialCapacitat per a conservar instal·lacionsConeixement adequat dels sistemes constructius industrialitzatsAptitud per a resoldre el condicionament ambiental passiu, incloent l'a√Įllament t√®rmic i ac√ļstic, el control clim√†tic, el rendiment energ√®tic i la il¬∑luminaci√≥ natural (T)Coneixement adequat de l'ecologia, la sostenibilitat i els principis de conservació de recursos energètics i mediambientals