Bases per al projecte I

Temari

CONCEPTES ARQUITECT√íNICS GEN√ąRICS· Mesura: mesura, proporció i escala

· Dimensionalitat: l'experiència de l'espai

· Ordre: relació entre organització funcional, definició física i estructuraEls projectes que es proposen han de permetre desenvolupar les aptituds de l'estudiantat per tal que aquests conceptes es materialitzin en construccions a un nivell de complexitat i de síntesi elemental.

El desenvolupament dels projectes s'acompanyarà de les necessàries sessions teòriques, en les quals s'exposaran exemples i experiències reals amb la finalitat d'extreure del seu estudi i anàlisi criteris i conclusions d'ordre general al servei d'una funcionalitat i cultura específiques.TEMES ESPEC√ćFICS· Elements, ergonomia, moviment, llum, geometria, habitabilitat

Mitjançant la pràctica del projecte s'han d'anar incorporant aquests temes específics a considerar en els processos d'avaluacióEINES COMUNES· Sistema dièdric, maqueta, perspectiva i croquisEINES ESPEC√ćFIQUES· Dibuix a mà alçada, axonometria, representació del moviment, plànol topogràfic,

construcció de l'objecte, fotomuntatge, collage, video, maqueta...