Instrumentació

Treballs d'estudiants

Informes dels treballs en equip fets pels estudiants

    • Applied Instrumentation : student works
    • Cont√© els treballs:: T1. Instrumentation in Radiodiagnostic. Miquel Bosch, N√ļria Marzo, Guillem Meg√≠as, Pablo Navarro, Gerard Pascual, Pau Riera. T2. Sensores electromagn√©ticos: una tecnolog√≠a precisa para la medida de flujo. M. Arnau Roca, A. Justo Mir√≥, J. Nigorra Barcel√≥, J. J. Ruiz Gonz√°lez, N. Sibuet Ruiz. T3. The measure of the gravitational waves predicted by Einstein. The Gravitational-Wave Interferometer LIGO (CalTech). Josep Maria Ferrer, Andrea Fontanet, Miren Lamaison, N√ļria Solerdelcoll, Andrea Valenzuela. T4. Utilizaci√≥n de una gammac√°mara tomogr√°fica para la adquisici√≥n de im√°genes. Roger Bah√≠, David Cervi√Īo, Enric Crist√≥bal, N√ļria Gil, Mar Sisquellas, Arnau Torrens. T5. Mesura de par√†metres fisiol√≤gics per l‚Äôestudi del comportament en animals. Santi Acosta, H√®lia Brull, Jordi Fortuny, Eric Guisado, Laura Roset, Mart√≠ Roset. T6. Instrumentaci√≥ en medicina nuclear: Utilitzaci√≥ d‚Äôun activ√≠metre per fer mesures de radiaci√≥. Mart√≠ Montmany, Jordi Cabrera, N√ļria Masclans, Ismael Babeli, Carme Hom. T7. The X-ray free electron laser (XFEL): the European XFEL project. Tomeu Llopis, Alejandro Mart√≠nez, Isabel Medrano, Melcior Pijoan, Adam Teixid√≥.