Instrumentació

Treballs d'estudiants

Informes dels treballs en equip fets pels estudiants

    • Informes dels treballs en equip fets pels estudiants (quadrimestre I)
    • Cont√© els treballs: T1. How Sensors and Artificial Intelligence Will Change the Agriculture of the Future. √ď. Cordero, A. Marcos, V. Peris, V. Pic√≥n, O. Ricart. T2. Determination of the absorbed dose of a RX photon beam under the IAEA protocol. M. Calleja, S. Cichy, N. Fernandez, A. Perramon, I. Villanueva. T3. Utilizaci√≥ d‚Äôuna Gammac√†mara tomogr√†fica per a l‚Äôadquisici√≥ d‚Äôimatges . J. Barrufet, S. Bernal, M. Bernet, P. Jamet, N. Olivares, H. Pascual T4. Instrumentaci√≥ en medicina nuclear: protocols m√®dics i exemple de control de l‚Äôactiv√≠metre. J. Ari√Īo, M. Forsberg, A. Medina, L.Portos, G. Ram√≠rez, E. Soriano. T5. Tractaments de rehabilitaci√≥ amb videojocs: una revisi√≥ bibliogr√†fica. P. Batlle, G. Cao, E. Ferrando, M. Florido, J. Llobera, P. Mestres T6. Sensores para Rob√≥tica: El tacto del futuro. J. Bataller, M. Hern√°ndez, S. Mas, M. Mercader, A. Mestre, S. Wells T7. Sensors pel desenvolupament de videojocs: aplicacions per la tercera edat. D. Feldstein, A. Herrero, V. Marrugat, C. N√ļ√Īez, E. Planas, M. Rubio T8. Visi√≥ per computador: com funciona la visi√≥ de les m√†quines i com ajuda als humans A. Est√©vez, A. Fern√°ndez, P. L√≥pez, M. Negre, J. M. Panad√©s, G. Pons T9. Sensor use for superior playing experience in Nintendo Switch. M. Anglada, P. Blanco, O. Escolano, M. Masanas, J. Vila T10. Instrumentaci√≥ en Radiodiagn√≤stic. O. Vidal, D. Civantos, J. Villalonga, J. Morales, J. Farr√©
    • Informes dels treballs en equip fets pels estudiants (quadrimestre II)
    • Cont√® els treballs: T1. The Car of the Future. A Health Monitoring System. L. Fern√°ndez, Q. Guerrero, I. Mansergas, D.Segura, X.Simo. T2. Charge coupling devices (CCDs). Digital camera's heart. M. Cavall√©, Ll. Fortuny, H. Kirchner, P. Palacios, D. Par√≠s. T3. Sensores avanzados para el control de la calidad de los alimentos. O. Bertomeu, E. Canals, G. Villanueva, J. Albert Villasante, C. Xu. T4. Sensors and IoT in developing countries: opportunities and Challenges L.Dot, D. G√≥mez, A. Mig√≥, R. Serrat. T5. Sensors avan√ßats per a mesurar la qualitat de la carn magra de la poblaci√≥ porcina M. Torres, N. Amen√°bar, A. Bravo, T. Urdiales, C. Xifra. T6. Sistemes de sensors en la cura de persones amb discapacitat . I. Garrido, O. Navarro, M. Oller, E. Sierra, O. Velasco. T7. Utilizaci√≥n de un activ√≠metro para medidas de radiaci√≥n. Medidas de estabilidad, exactitud y precisi√≥n. A. Sanz, P.Ruiz, M. Llobet, J. Montoliu, A. Chicano. T8. Instrumentaci√≥ en medicina nuclear: obtenci√≥ d‚Äôimatges mitjan√ßant una gammac√†mera tomogr√†fica. G. √Ālvarez, D. Aquilu√©, J. Borrell, L. B. Hriscu, A. Sall√©s. T9. Instrumentaci√≥n en Radiodiagn√≥stico. Utilizaci√≥n de un equipo de adquisici√≥n de im√°genes: Tom√≥grafo TC P. Crucera, M. Molina, S. Nicolau, G. Ojeda, J. S√°nchez. T10. Metal Oxide Semiconductor gas sensors for air quality monitoring. A. Ferrer, E. Florit, K. Hauadi, S. Pradas, D. Rovira.