Instrumentació

Treballs d'estudiants

Informes dels treballs en equip fets pels estudiants

    • Informes dels treballs en equip fets pels estudiants (quadrimestre I)
    • Conté els treballs: T1. How Sensors and Artificial Intelligence Will Change the Agriculture of the Future. Ó. Cordero, A. Marcos, V. Peris, V. Picón, O. Ricart. T2. Determination of the absorbed dose of a RX photon beam under the IAEA protocol. M. Calleja, S. Cichy, N. Fernandez, A. Perramon, I. Villanueva. T3. Utilizació d’una Gammacàmara tomogràfica per a l’adquisició d’imatges . J. Barrufet, S. Bernal, M. Bernet, P. Jamet, N. Olivares, H. Pascual T4. Instrumentació en medicina nuclear: protocols mèdics i exemple de control de l’activímetre. J. Ariño, M. Forsberg, A. Medina, L.Portos, G. Ramírez, E. Soriano. T5. Tractaments de rehabilitació amb videojocs: una revisió bibliogràfica. P. Batlle, G. Cao, E. Ferrando, M. Florido, J. Llobera, P. Mestres T6. Sensores para Robótica: El tacto del futuro. J. Bataller, M. Hernández, S. Mas, M. Mercader, A. Mestre, S. Wells T7. Sensors pel desenvolupament de videojocs: aplicacions per la tercera edat. D. Feldstein, A. Herrero, V. Marrugat, C. Núñez, E. Planas, M. Rubio T8. Visió per computador: com funciona la visió de les màquines i com ajuda als humans A. Estévez, A. Fernández, P. López, M. Negre, J. M. Panadés, G. Pons T9. Sensor use for superior playing experience in Nintendo Switch. M. Anglada, P. Blanco, O. Escolano, M. Masanas, J. Vila T10. Instrumentació en Radiodiagnòstic. O. Vidal, D. Civantos, J. Villalonga, J. Morales, J. Farré
    • Informes dels treballs en equip fets pels estudiants (quadrimestre II)
    • Contè els treballs: T1. The Car of the Future. A Health Monitoring System. L. Fernández, Q. Guerrero, I. Mansergas, D.Segura, X.Simo. T2. Charge coupling devices (CCDs). Digital camera's heart. M. Cavallé, Ll. Fortuny, H. Kirchner, P. Palacios, D. París. T3. Sensores avanzados para el control de la calidad de los alimentos. O. Bertomeu, E. Canals, G. Villanueva, J. Albert Villasante, C. Xu. T4. Sensors and IoT in developing countries: opportunities and Challenges L.Dot, D. Gómez, A. Migó, R. Serrat. T5. Sensors avançats per a mesurar la qualitat de la carn magra de la població porcina M. Torres, N. Amenábar, A. Bravo, T. Urdiales, C. Xifra. T6. Sistemes de sensors en la cura de persones amb discapacitat . I. Garrido, O. Navarro, M. Oller, E. Sierra, O. Velasco. T7. Utilización de un activímetro para medidas de radiación. Medidas de estabilidad, exactitud y precisión. A. Sanz, P.Ruiz, M. Llobet, J. Montoliu, A. Chicano. T8. Instrumentació en medicina nuclear: obtenció d’imatges mitjançant una gammacàmera tomogràfica. G. Álvarez, D. Aquilué, J. Borrell, L. B. Hriscu, A. Sallés. T9. Instrumentación en Radiodiagnóstico. Utilización de un equipo de adquisición de imágenes: Tomógrafo TC P. Crucera, M. Molina, S. Nicolau, G. Ojeda, J. Sánchez. T10. Metal Oxide Semiconductor gas sensors for air quality monitoring. A. Ferrer, E. Florit, K. Hauadi, S. Pradas, D. Rovira.