Mètodes estadístics de l'enginyeria I

Apunts

Apunts de Mètodes estadístics de l'enginyeria I

    • Portada. Guia d'estudi: Mètodes estadĂ­stics de l'enginyeria I / EstadĂ­stica (teoria)
    • Transparències (amb exercicis intercalats) de les classes de teoria de les assignatures "Mètodes estadĂ­stics de l'enginyeria I" (enginyeria industrial, pla 1994) i "EstadĂ­stica" (enginyeria quĂ­mica, pla 2000)
    • IntroducciĂł. Guia d'estudi: Mètodes estadĂ­stics de l'enginyeria I / EstadĂ­stica (teoria)
    • Transparències (amb exercicis intercalats) de les classes de teoria de les assignatures "Mètodes estadĂ­stics de l'enginyeria I" (enginyeria industrial, pla 1994) i "EstadĂ­stica" (enginyeria quĂ­mica, pla 2000)
    • CapĂ­tol 1. Guia d'estudi: Mètodes estadĂ­stics de l'enginyeria I / EstadĂ­stica (teoria)
    • Transparències (amb exercicis intercalats) de les classes de teoria de les assignatures "Mètodes estadĂ­stics de l'enginyeria I" (enginyeria industrial, pla 1994) i "EstadĂ­stica" (enginyeria quĂ­mica, pla 2000)
    • CapĂ­tol 2. Guia d'estudi: Mètodes estadĂ­stics de l'enginyeria I / EstadĂ­stica (teoria)
    • Transparències (amb exercicis intercalats) de les classes de teoria de les assignatures "Mètodes estadĂ­stics de l'enginyeria I" (enginyeria industrial, pla 1994) i "EstadĂ­stica" (enginyeria quĂ­mica, pla 2000)
    • CapĂ­tol 3. Guia d'estudi: Mètodes estadĂ­stics de l'enginyeria I / EstadĂ­stica (teoria)
    • Transparències (amb exercicis intercalats) de les classes de teoria de les assignatures "Mètodes estadĂ­stics de l'enginyeria I" (enginyeria industrial, pla 1994) i "EstadĂ­stica" (enginyeria quĂ­mica, pla 2000)
    • CapĂ­tol 4. Guia d'estudi: Mètodes estadĂ­stics de l'enginyeria I / EstadĂ­stica (teoria)
    • Transparències (amb exercicis intercalats) de les classes de teoria de les assignatures "Mètodes estadĂ­stics de l'enginyeria I" (enginyeria industrial, pla 1994) i "EstadĂ­stica" (enginyeria quĂ­mica, pla 2000)
    • CapĂ­tol 5. Guia d'estudi: Mètodes estadĂ­stics de l'enginyeria I / EstadĂ­stica (teoria)
    • Transparències (amb exercicis intercalats) de les classes de teoria de les assignatures "Mètodes estadĂ­stics de l'enginyeria I" (enginyeria industrial, pla 1994) i "EstadĂ­stica" (enginyeria quĂ­mica, pla 2000)
    • CapĂ­tol 6. Guia d'estudi: Mètodes estadĂ­stics de l'enginyeria I / EstadĂ­stica (teoria)
    • Transparències (amb exercicis intercalats) de les classes de teoria de les assignatures "Mètodes estadĂ­stics de l'enginyeria I" (enginyeria industrial, pla 1994) i "EstadĂ­stica" (enginyeria quĂ­mica, pla 2000)
    • CapĂ­tol 7. Guia d'estudi: Mètodes estadĂ­stics de l'enginyeria I / EstadĂ­stica (teoria)
    • Transparències (amb exercicis intercalats) de les classes de teoria de les assignatures "Mètodes estadĂ­stics de l'enginyeria I" (enginyeria industrial, pla 1994) i "EstadĂ­stica" (enginyeria quĂ­mica, pla 2000)
    • CapĂ­tol 8. Guia d'estudi: Mètodes estadĂ­stics de l'enginyeria I / EstadĂ­stica (teoria)
    • Transparències (amb exercicis intercalats) de les classes de teoria de les assignatures "Mètodes estadĂ­stics de l'enginyeria I" (enginyeria industrial, pla 1994) i "EstadĂ­stica" (enginyeria quĂ­mica, pla 2000)