MECÀNICA FONAMENTAL

Metodologia docent
A la meitat del curs, i per tant dins el procés d'aprenentatge, l'estudiantat realitzarà 1 prova d'avaluació. Aquesta prova tindrà una dificultat relativa al període en que es realitzi i servirà per avaluar i orientar l'estudiantat respecte de l'éxit de l'adquisició de les competències i capacitats requerides.Cap al final del període lectiu l'estudiantat realitzarà sessions de pràctiques al laboratori. Cada sessió de laboratori haurà de ser preparada convenientment per l'estudiantat tenint en compte els conceptes adquirits durant el curs.Finalment es realitzarà una prova d'avaluació de les competències i capacitats adquirides durant tot el curs al final del procés d'aprenentatge, amb un pes específic relativament important com es detalla en la secció "Sistema de qualificació".En el cas que l'alumne hagi susp√®s l'assignatura podr√† presentar-se a un altre examen que es realitzar√† al Juliol, tant si s'ha matriculat al quadrimestre de tardor, com si ho ha fet al de primavera. La nota d'aquest examen ser√† NEFR (nota examen final reavaluaci√≥). Si opta per aquesta opci√≥, la nota final de l'assignatura es calcula tenint en compte nom√©s aquest √ļltim examen i les pr√†ctiques de laboratori com es detalla en la secci√≥ "Sistema de qualificaci√≥".