Negoci electrònic

Metodologia docent

L'assignatura utilitza com a m√®todes docents el model PBL (Problem Based Learning), la resoluci√≥ de casos, activitats participatives i, en menor mesura, classes magistrals. M√ļltiples activitats es fan en grup seguint una estructura estable de grups definida a principi de curs.Com a norma general es planteja fer una classe de Teoria+Problemes i una de Laboratori per setmana:

- Les classes de teoria i problemes tenen la seg√ľent din√†mica: Un primera activitat relacionada amb les activitats d'auto-aprenentatge encarregades a la classe anterior, que permet controlar qui las ha realitzat i profunditzar en el tema treballat. A continuaci√≥ segueix una exposici√≥ te√≤rica i/o un treball pr√†ctic (un cas, un debat...) que sol ser en grup.

- Les classes de laboratori també comencen, si s'escau, fent una seguiment de les activitats d'autoaprenentatge encarregades a la classe anterior i consisteixen en resoldre el taller SCM, el taller CRM o el projecte de tenda electrònica. Sempre es fan en grup.De la din√†mica de classe en surt una nota de participaci√≥ i una nota de seguiment de les activitats d'auto-aprenentage. El treball realitzat en el laboratori, els dos tallers i el projecte, es presenta en p√ļblic. Aquestes exposicions formen part del proc√©s d'avaluaci√≥ convencional i tamb√© de l'avaluaci√≥ de les compet√®ncies gen√®riques que es treballen al laboratori.