Negoci electrònic

Planificació

A0. Presentació de l'assignatura i formació de grupsPrendre nota de la dinàmica de funcionament i plantejar dubtesA1.1 La Societat de la informació i el rol dels Sistemes d'Informació en els negocis actualsTreball en grup sobre el cas AccentureA1.2 Tipus de sistemes d'informació empresarialTreball en grup sobre el cas de la "sessió Interactiva de la pàgina 55 del llibre de suport".A2 El projecte de tenda electrònicaImplementar la seva tenda electrònica utilitzant el mòdul de PrestaShop corresponent a cada sessió, amb el suport d'una guia de treballA1.3 Sistemes empresarials integralsDiscussió Cas (base o alternatiu)A1.4 Influencia dels sistemes d'informació a les organitzacions: impactes, obtenció i canvi organitzacionalTreball en grup per integrar solucions individuals resultants de les activitats d'auto-aprenentatge.A1.5 Sistemes per la gestió de la cadena de subministrament (Taller SCM)Treball en grup sobre el cas Whirlpool; Taller SCMNTallerSCM - Presentacions en públic del taller SCMCada grup fa una presentació en públic del treball realitzat en el taller SCMA1.6 Sistemas per la gestió de les relaciones amb el cliente (Taller CRM)Treball en grup sobre el cas IHop; Taller CRMNTallerCRM - Presentacions en públic del taller CRMCada grup fa una presentació en públic del treball realitzat en el taller CRMA1.7 Establiment del valor financer dels sistemes d'informacióTreball en grup sobre un cas (base o alternatiu)A1.8 Introducció als sistemes d'informació internacionals per negocis globalsDebate: aspectos éticos e implicaciones sociales; Trabajo en grupo sobre un caso (base o alternativo)A1.9 Sistemes d'informació a les petites i mitjanes empreses (PIME)Trabajo en grupo sobre un caso (base o alternativo)NProjecteE-Commerce - Presentació en públic del projecte de tenda electrònica (1a tanda)Cada grup fa una presentació en públic del projecte de tenda electrònicaNProjecteE-Commerce - Presentació en públic del projecte de tenda electrònica (2a tanda)Cada grup fa una presentació en públic del projecte de tenda electrònicaNExamen - ExamenExamen de tots els continguts de l'assignaturaRevisió d'examenDemana revisió d'examen