Supervisió de sistemes elèctrics

Metodologia docent

Per arribar als objectius marcats la part de teoria de la assignatura queda estructurada en dos blocs: Teoria i Aplicació.La part de Teoria permetrà introduir tots els conceptes teòrics necessaris per la evolució coherent en aquest camp i tenint com abast tots els elements principals. Com complement a la Teoria, s'haurà de realitzar l'anàlisi d'alguns articles tècnics relacionats amb aquest camp.L'apartat d'aplicaci√≥ est√† reservat per al desenvolupament, en grups redu√Įts, d'un petit projecte que representi una aplicaci√≥ real. Per portar-ho a terme hauran de treballar amb t√®cnica dels fabricants, caracter√≠stiques t√®cniques dels diferents elements, aplicar criteris de selecci√≥ segons el cas, etc. Al final es realitzar√† una exposici√≥ oral del treball.