Electrònica digital

Planificació

PROVA INDIVIDUAL D'AVALUACI√ď CONT√ćNUA (CONTINGUT 1, 3 I 4)Realitzaci√≥ individual fora de l'aula de q√ľestionaris a ATENEA de correcci√≥ autom√†tica. Temps i nombre d'intents limitats. Les preguntes canvien aleat√≤riament segons l'intent, ja que cada pregunta t√© una base de preguntes diferents que surten aleat√≤riament en cada intent, aix√≠ com l'ordre de les preguntes. En cas de ser alguna pregunta de resposta m√ļltiple, les opcions tamb√© canvien aleat√≤riament. Posteriorment, el professorat revisa les qualificacions i durant la sessi√≥ seg√ľent du a terme una reflexi√≥ general a l'aula sobre el errors m√©s comuns i els objectius d'aprenentatge associats que s'han de refor√ßar.MUNTATGES DE LABORATORI (CONTINGUT 1, 2, 3 I 4)Diferents sessions de practiques al laboratori, en parelles, amb una durada de 2 hores. Al laboratori s'ha de dur a terme el disseny, la simulaci√≥ i implementaci√≥ de circuits digitals tant combinacionals com seq√ľencials utilitzant eines CAD pel disseny de circuits l√≤gics. Com a aprenentatge aut√≤nom es planifica que l'estudiantat faci una lectura pr√®via del gui√≥ de la pr√†ctica i proposi un primer disseny del circuit a implementar en algunes de les pr√†ctiques.RESOLUCI√ď D'EXERCICIS EN GRUPS (CONTINGUT 3 I 5)Els alumnes fora de l'aula preparen diferents exercicis proposats a Atenea, on han d'aplicar la majoria dels objectius específics d'aprenentatge dels temes relacionats.1ª PROVA (CONTINGUT 1, 2 I 3)Prova individual a l'aula amb la resolució de diferents problemes relacionats amb els objectius d'aprenentatge dels continguts de l'assignatura fins a la meitat del quadrimestre (2h 30 m).2ª PROVA (CONTINGUT 3, 4 I 5)Prova individual a l'aula amb la resolució de diferents problemes relacionats amb els objectius d'aprenentatge de tots els continguts de l'assignatura (2h 30 m).