TÈCNIQUES DE REPRESENTACIÓ GRÀFICA

Treballs d'estudiants

Treballs d'assignatura

  • Aliana Guardia, Marc; Arañó Barenys, Adrià; Elias Soler, Pau. Velociraptor (Presentació)
  • El treball contempla el coquitzat, el modelat, la representació gràfica i la generació de documentació tècnica mitjançant l’eina SolidWorks utilitzant geometries complexes a partir del disseny d’un nou concepte de cadira de rodes de competició per a descens, controlada a partir de la posició de l’usuari.
  • Anducas Santiago, Xavier; Garau De Meer, Santiago. Diseño de mobiliario infantil (Memòria)
  • El Trabajo contempla el coquizado, el modelado, la representación gráfica y la generación de documentación técnica mediante la herramienta SolidWorks, utilizando geometrías complejas a partir del estudio de diferentes aulas docentes reales y proponiendo una gama de mobiliario infantil modular, adaptable, estético, divertido, y funcional, el cual responde a las necesidades de los usuarios de las aulas y permiten el desarrollo de todo tipos de actividades docentes.
  • Anducas Santiago, Xavier; Garau De Meer, Santiago. Diseño de mobiliario infantil (Presentació)
  • El Trabajo contempla el coquizado, el modelado, la representación gráfica y la generación de documentación técnica mediante la herramienta SolidWorks, utilizando geometrías complejas a partir del estudio de diferentes aulas docentes reales y proponiendo una gama de mobiliario infantil modular, adaptable, estético, divertido, y funcional, el cual responde a las necesidades de los usuarios de las aulas y permiten el desarrollo de todo tipos de actividades docentes.
  • García De Cara, Josep Maria; Gutiérrez Lema, Diego.Tricicle urbà "El Cargol" (Memòria)
  • El treball contempla el coquitzat, el modelat, la representació gràfica i la generació de documentació tècnica mitjançant l’eina SolidWorks utilitzant geometries complexes a partir del disseny d’un nou concepte de mobilitat urbana amb el disseny un tricicle, funcional, econòmic i sostenible.
  • García De Cara, Josep Maria; Gutiérrez Lema, Diego.Tricicle urbà "El Cargol" (Presentació)
  • El treball contempla el coquitzat, el modelat, la representació gràfica i la generació de documentació tècnica mitjançant l’eina SolidWorks utilitzant geometries complexes a partir del disseny d’un nou concepte de mobilitat urbana amb el disseny un tricicle, funcional, econòmic i sostenible.
  • Prat Vallverdú, Josep; Puighermanal Puigvert, Octavi; Pujol Gutiérrez, Kevin. BotBox3D (Memòria)
  • El treball contempla el coquitzat, el modelat, la representació gràfica i la generació de documentació tècnica mitjançant l’eina SolidWorks utilitzant geometries complexes a partir del disseny d’un concepte d’impressora 3D, amb els elements d’evolvent de seguretat, proposant un producte fiable, segur, funcional, econòmic i sostenible.
  • Prat Vallverdú, Josep; Puighermanal Puigvert, Octavi; Pujol Gutiérrez, Kevin. BotBox3D (Presentació)
  • El treball contempla el coquitzat, el modelat, la representació gràfica i la generació de documentació tècnica mitjançant l’eina SolidWorks utilitzant geometries complexes a partir del disseny d’un concepte d’impressora 3D, amb els elements d’evolvent de seguretat, proposant un producte fiable, segur, funcional, econòmic i sostenible.