Enginyeria de minerals

Objectius

Un cop cursada l'assignatura, l'alumne haur√† d'haver adquirit: ¬∑ Els coneixements suficients per a projectar i executar instal¬∑lacions de transport, distribuci√≥ i emmagatzematge de s√≤lids, l√≠quids i gasos. ¬∑ Coneixements necessaris per a la planificaci√≥, disseny i gesti√≥ d'instal¬∑lacions de tractament de recursos minerals, plantes metal¬∑l√ļrgiques, sider√ļrgiques i ind√ļstries de materials de construcci√≥ (incloent-hi materials met√†l¬∑lics, cer√†mics, sinteritzats, refractaris i d'altres). ¬∑ Coneixement adequat d'aspectes cient√≠fics i tecnol√≤gics de carboqu√≠mica i petroqu√≠mica.


Objectius d'aprenentatge

Capacitat per projectar i executar instal·lacions de transport, distribució i emmagatzematge de sòlids, líquids i gasos.Capacitat per planificar, dissenyar i gestionar instal¬∑lacions de tractaments de recursos minerals, plantes metal¬∑l√ļrgiques, sider√ļrgiques i ind√ļstries de materials de construcci√≥, incloent materials met√†l ¬∑ lics, cer√†mics, sinteritzats, refractaris i altres.Coneixement adequat d'aspectes científics i tecnològics de carboquímica i petroquímica.