Accessibilitat i innovació

Sistema de qualificació

La qualificació de l'assignatura d'ACIN es calcularà a partir de les notes parcials dels dos mòduls que la conformen: mòdul d'accessibilitat i mòdul d'innovació. La nota final es calcularà assignant el 50% del pes a cada mòdul. Es considera requisit indispensable la realització d'ambdós mòduls per a que es pugui aprovar l'assignatura.ACIN aplica l'aprenentatge basat en projectes. Aix√≠ doncs, a l'inici de l'assignatura es formaran grups de 4 estudiants, als quals se'ls assignar√† la realitzaci√≥ d'un avantprojecte. Els avantprojectes comptaran amb continguts d¬Ņaccessibilitat i innovaci√≥ a desenvolupar i seran avaluats per separat. Cada grup haur√† de realitzar un seguit de treballs parcials (TP) al llarg del curs. Finalment, aquests treballs parcials s'incorporaran a una mem√≤ria t√®cnica de l'avantprojecte (MT), la qual es defensar√† oralment davant un tribunal format pels professors de l'assignatura (DO). El pes dels treballs parcials ser√† del 20%, el de la mem√≤ria un 30% i el de la presentaci√≥ un 50%, per a tot el grup.La nota de grup (NG) es personalitzar√† per a cada estudiant (NE) en funci√≥ del repartiment de pesos (p(e)) que s'estableixi dins de cada grup. L'assignaci√≥ la realitzaran els propis estudiants, de forma aut√≤noma per√≤ supervisada pel professor. Amb aquesta acci√≥ es pret√©n involucrar a l'estudiant en el seu proc√©s d¬Ņavaluaci√≥, prenent com a refer√®ncia les propostes pedag√≤giques de la Teoria de l'aprenentatge de l'adult.NE = p(e)·(NGa+NGi)

NGa = 0.2·TPa+0.3·MTa+0.5·DOa

NGi = 0.2·TPi+0.3·MTi+0.5·DOi


Normes d'avaluació

Els treballs presentats per cada grup hauran de ser originals. Constaran d'una mem√≤ria t√®cnica, que es lliurar√† en format digital via la intranet de l'escola, i d'una defensa oral, realitzada p√ļblicament davant la classe a un tribunal format pels professors de l'assignatura.