Teoria de màquines

Metodologia docent

La metodologia docent aplicada en aquesta assignatura distingeix entre les activitats planificades per a ser resoltes fora de l?aula i les activitats a realitzar dins de l?aula. Per a cada setmana del curs es disposa d?un document en el qu√® s?especifiquen les activitats de m√≠nima dedicaci√≥ a l?estudi fora de l?aula, i que cal realitzar per tal d?aconseguir assolir satisfact√≤riament els objectius d?aprenentatge propis de l?assignatura. Les sessions de classe presencials es dediquen a intentar aclarir i consolidar aquells conceptes te√≤rics o aplicats que es deriven de l'estudi de les guies de m√≠nima dedicaci√≥ realitzat fora de l'aula. Hi ha dos tipus de sessions de classe presencial, diferenciades segons la mida del grup d'alumnes que hi participen. Les sessions amb un nombre d'alumnes redu√Įt tenen per objectiu el de guiar l'aprenentatge dels conceptes b√†sics i aplicats d'una manera el m√©s personalitzada possible per a cada estudiant, permetent una interacci√≥ m√©s fluida amb el tutor.