Òptica visual

Planificació

1. LABORATORI. CAMP VISUAL (CONTINGUT 2)

Pr√†ctica que s'ha de fer al laboratori, en parelles, amb una durada de 2 hores. Al laboratori s'ha de dur a terme la part experimental, i com a aprenentatge aut√≤nom dirigit es planifica que l'estudiantat faci una lectura pr√®via del gui√≥ i respongui el q√ľestionari corresponent per identificar els objectius, des del punt de vista de resultats d'aprenentatge que s'han d'assolir despr√©s de l'experimentaci√≥. Posteriorment, el professorat en fa una comprovaci√≥ oral, mitjan√ßant preguntes, pr√®viament a l'experimentaci√≥, per identificar l'aprenentatge prelaboratori.

La pràctica es fa al Laboratori d'Òptica Fisiològica, edifici TR8, planta -2.

2. LABORATORI. AGUDESA VISUAL (CONTINGUT 2)

Pr√†ctica que s'ha de fer al laboratori, en parelles, amb una durada de 2 hores. Al laboratori s'ha de dur a terme la part experimental, i com a aprenentatge aut√≤nom dirigit es planifica que l'estudiantat faci una lectura pr√®via del gui√≥ i respongui el q√ľestionari corresponent per identificar els objectius, des del punt de vista de resultats d'aprenentatge que s'han d'assolir despr√©s de l'experimentaci√≥. Posteriorment, el professorat en fa una comprovaci√≥ oral, mitjan√ßant preguntes, pr√®viament a l'experimentaci√≥, per identificar l'aprenentatge prelaboratori.

La pràctica es fa al Laboratori d'Òptica Fisiològica, edifici TR8, planta -2.

3. LABORATORI. PRESBICIA. ZONES DE VISI√ď D' UN PR√ąSBITA (CONTINGUT 3)

Pr√†ctica que s'ha de fer al laboratori, en parelles, amb una durada de 2 hores. Al laboratori s'ha de dur a terme la part experimental, i com a aprenentatge aut√≤nom dirigit es planifica que l'estudiantat faci una lectura pr√®via del gui√≥ i respongui el q√ľestionari corresponent per identificar els objectius, des del punt de vista de resultats d'aprenentatge que s'han d'assolir despr√©s de l'experimentaci√≥. Posteriorment, el professorat en fa una comprovaci√≥ oral, mitjan√ßant preguntes, pr√®viament a l'experimentaci√≥, per identificar l'aprenentatge prelaboratori.

La pràctica es fa al Laboratori d'Òptica Fisiològica, edifici TR8, planta -2.

4. LABORATORI. AMETROPIES ESF√ąRIQUES. MIOPIA. (CONTINGUT 4)

Pr√†ctica que s'ha de fer al laboratori, en parelles, amb una durada de 2 hores. Al laboratori s'ha de dur a terme la part experimental, i com a aprenentatge aut√≤nom dirigit es planifica que l'estudiantat faci una lectura pr√®via del gui√≥ i respongui el q√ľestionari corresponent per identificar els objectius, des del punt de vista de resultats d'aprenentatge que s'han d'assolir despr√©s de l'experimentaci√≥. Posteriorment, el professorat en fa una comprovaci√≥ oral, mitjan√ßant preguntes, pr√®viament a l'experimentaci√≥, per identificar l'aprenentatge prelaboratori.

La pràctica es fa al Laboratori d'Òptica Fisiològica, edifici TR8, planta -2.

5. LABORATORI. AMETROPIES ESF√ąRIQUES. HIPERMETROPIA (CONTINGUT 4)

Pr√†ctica que s'ha de fer al laboratori, en parelles, amb una durada de 2 hores. Al laboratori s'ha de dur a terme la part experimental, i com a aprenentatge aut√≤nom dirigit es planifica que l'estudiantat faci una lectura pr√®via del gui√≥ i respongui el q√ľestionari corresponent per identificar els objectius, des del punt de vista de resultats d'aprenentatge que s'han d'assolir despr√©s de l'experimentaci√≥. Posteriorment, el professorat en fa una comprovaci√≥ oral, mitjan√ßant preguntes, pr√®viament a l'experimentaci√≥, per identificar l'aprenentatge prelaboratori.

La pràctica es fa al Laboratori d'Òptica Fisiològica, edifici TR8, planta -2.

6. LABORATORI. ASTIGMATISME (CONTINGUT 4)

Pr√†ctica que s'ha de fer al laboratori, en parelles, amb una durada de 2 hores. Al laboratori s'ha de dur a terme la part experimental, i com a aprenentatge aut√≤nom dirigit es planifica que l'estudiant faci una lectura pr√®via del gui√≥ i respongui el q√ľestionari corresponent per identificar els objectius, des del punt de vista de resultats d'aprenentatge que s'han d'assolir despr√©s de l'experimentaci√≥. Posteriorment, el professorat en fa una comprovaci√≥ oral, mitjan√ßant preguntes, pr√®viament a l'experimentaci√≥, per identificar l'aprenentatge prelaboratori.

La pràctica es fa al Laboratori d'Òptica Fisiològica, edifici TR8, planta -2.

7. LABORATORI. ABERRACIONS (CONTINGUT 5)

Pr√†ctica que s'ha de fer al laboratori, en parelles, amb una durada de 2 hores. Al laboratori s'ha de dur a terme la part experimental, i com a aprenentatge aut√≤nom dirigit es planifica que l'estudiant faci una lectura pr√®via del gui√≥ i respongui el q√ľestionari corresponent per identificar els objectius, des del punt de vista de resultats d'aprenentatge que s'han d'assolir despr√©s de l'experimentaci√≥. Posteriorment, el professorat en fa una comprovaci√≥ oral, mitjan√ßant preguntes, pr√®viament a l'experimentaci√≥, per identificar l'aprenentatge prelaboratori.

La pràctica es fa al Laboratori d'Òptica Fisiològica, edifici TR8, planta -2.

8. PRUEBA PARCIAL 1 (PP1)

Prova individual a l'aula d'una hora de durada amb 1 ó 2 exercicis sobre una part dels conceptes teòrico-pràctics mínims indispensables de l'assignatura.

9. PRUEBA PARCIAL 2 (PP2)

Prova individual a l'aula d'una hora de durada amb 1 ó 2 exercicis sobre una part dels conceptes teòrico-pràctics mínims indispensables de l'assignatura.

10. PRUEBA PARCIAL 3 (PP3)

Prova individual a l'aula d'una hora de durada amb 1 ó 2 exercicis sobre una part dels conceptes teòrico-pràctics mínims indispensables de l'assignatura.

11. PRUEBA FINAL (PF)

Prova individual a l'aula de dues hores de durada amb tots els continguts de l'assignatura. Conceptes teòrics mínims indispensables de l'assignatura la resolució de 3 o 4 problemes relacionats amb els objectius d'aprenentatge de tots els continguts de l'assignatura.

12. PRUEBA PR√ÄCTICAS (PPR√ĀC)

Prova individual a l'aula de una hora de durada sobre els conceptes i situacions pràctiques treballades al laboratori.