Psicofísica i neurofisiologia de la visió

Sistema de qualificació

La qualificaci√≥ final de l'assignatura s'obt√© de les notes parcials obtingudes en la prova parcial, la prova final, i la nota de laboratori tenint en compte les seg√ľents proporcions:Nota prova parcial: 40%

Nota prova final: 40%

Nota de laboratori i entregables: 20%La prova parcial √©s una prova individual de 2 hores de durada. Cont√© tant q√ľestions te√≤riques relacionades amb els conceptes estudiats a classe com un apartat de problemes. Els conceptes que s'avaluen en aquesta prova s√≥n els objectius espec√≠fics dels continguts 1,2,3,4,5,6 i 7.La prova final √©s una prova individual de 2 hores de durada. Cont√© tant q√ľestions te√≤riques relacionades amb els conceptes estudiats a classe com un apartat de problemes. Els conceptes que s'avaluen en aquesta prova s√≥n els objectius espec√≠fics dels continguts 8, 9, 10, 11,12,13 i 14.La nota de laboratori i entregables s'obt√© de les notes relacionades amb el treball de laboratori (aprenentatge aut√≤nom, realitzaci√≥ de l'experimentaci√≥, q√ľestionari del gui√≥ d'activitats), entregables proposats i l'exposici√≥ d'un treball.


Normes d'avaluació

√Čs obligat√≤ria l'assist√®ncia a les activitats de laboratori.