Biomassa per a usos no alimentaris

Objectius

En superar l'assignatura Biomassa per a usos no alimentaris, l'estudiant haur√† d'assolir una visi√≥ amplia dels usos i productes no alimentaris que es poden obtenir a partir d'una font renovable com √©s la biomassa, de les t√®cniques emprades en la seva obtenci√≥ i transformaci√≥, ja siguin f√≠sics, qu√≠mics o biotecnol√≤gics, aix√≠ com de les implicacions econ√≤miques, socials i ambientals que aquests usos comporten. En particular, l'estudiant ha de ser capa√ß de: ¬∑ Descriure les diferents fonts de biomassa i el seu potencial com a font d'energia i de bioproductes renovables ¬∑ Assolir un coneixement b√†sic sobre la producci√≥ prim√†ria de biomassa, aix√≠ com del sistema adequat de log√≠stica (collita, transport i emmagatzematge) per al seu √ļs amb finalitats industrials i energ√®tiques ¬∑ Caracteritzar els processos de transformaci√≥ de la biomassa en biocombustibles i les aplicacions dels biocombustibles, aix√≠ com processos m√©s destacats per obtenir bioproductes i les seves aplicacions principals ¬∑ Identificar les implicacions econ√≤miques, socials i ambientals lligades als usos i productes no alimentaris de la biomassa


Objectius d'aprenentatge

La tecnologia de la producció de combustibles i productes industrials d'origen biològic.EMPRENEDORIA I INNOVACI√ď - Nivell 2: Prendre iniciatives que generin oportunitats, nous objectes o solucions noves, amb una visi√≥ d'implementaci√≥ de proc√©s i de mercat, i que impliqui i faci part√≠cips als altres en projectes que s'han de desenvolupar.