Construccions i càlcul d'estructures

Metodologia docent

Aquesta assignatura te un contingut eminentment t√®cnic on la pr√†ctica dels procediments utilitzats √©s b√†sica. Per aix√≤ les activitats m√©s importants seran l'aprenentatge individual mitjan√ßant exposicions te√≤riques dels m√®todes, exercicis pr√†ctics de procediments i problemes en format de resoluci√≥ en paper i mitjan√ßant q√ľestionaris Moodle i la resoluci√≥ d'un projecte d'estructura. La planificaci√≥ del curs permet plantejar un projecte d'estructura m√©s o menys real que avan√ßar√† a les sessions pr√†ctiques a mesura que s'assoleixin els diferents procediments de c√†lcul. Les exposicions te√≤riques tindran, en general, una durada inferior als 30 minuts, acabades les quals es plantejaran problemes, exercicis o q√ľestionaris Moodle que permetin l'aprenentatge correcte dels procediments. El projecte de curs es basa en el c√†lcul d'una part d'una estructura de nau industrial apta per a usos relacionats amb els estudis del Grau corresponent.