Modelització i control de sistemes biomèdics

Temari

T1: Modelització MatemàticaConsideracions preliminars. Models lineals dels sistemes biomèdics. Anàlisi i simulació utilitzant Matlab i Simulink.T2: Anàlisi dels Sistemes Biomèdics Mitjançant Models LinealsAn√†lisi del r√®gim permanent. An√†lisi en el domini del temps. An√†lisi en el domini de la freq√ľ√®ncia. An√†lisi d'estabilitatT3: Identificació de Sistemes de Control BiomèdicsProblemes bàsics en l'anàlisi de sistemes biomèdics. Mètodes de identificació. Identificació de sistemes. Estimació de paràmetres.T4: Optimització en el Control de Sistemes BiomèdicsAplicaci√≥ al models de sistemes biom√®dics: Optimitzaci√≥ de sistemes amb realimentaci√≥ negativa; Optimitzaci√≥ d'un √ļnic par√†metre; Optimitzaci√≥ amb restriccions.T5: Anàlisi no Lineal de Sistemes del Control Biomèdics: Dinàmiques ComplexesSistemes No Lineals versus Lineals. Oscil·ladors no lineals. Model de la Variabilitat Cardiovascular. Model dels Ritmes Circadians.T6: Aplicació de les tècniques de modelització als sistemes biomèdicsEs desenvoluparan models de sistemes biomèdics en matlab i simulink. S'aplicaran les eines de modelització i simulació. S'avaluaran les diverses estratègia pel seu funcionament.