Generació d'energia elèctrica

Temari

Principis bàsicsPrincipis bàsics de conversió d'energia elèctrica. Classificació de les tecnologies de generador elèctric.Tecnologies de generadors elèctricsGeneradors síncrons. Generadors d'inducció. Altres generadors elèctrics. Aspectes fonamentals de cada tecnologia. Models equivalents. Aplicacions.Generadors connectats directament a la xarxa elèctricaOperació de generadors elèctrics connectats directament a la xarxa. Anàlisi estacionari i transitori. Control. Estabilitat. Interaccions amb la xarxa.Generadors connectats a la xarxa elèctrica amb convertidor (energia eòlica i fotovoltaica)Tecnologies de generador. Tecnologies de convertidor. Sistemes de control. Generació eòlica i solar fotovoltaica. Integració d'energies renovables a la xarxa elèctrica.