QU√ćMICA ORG√ÄNICA

Objectius
L'objectiu general de l'assignatura és proporcionar la formació en Química Orgànica requerida per l'Enginyer Químic.
Al finalitzar l'assignatura l'estudiantat ha de ser capaç de:

a) Identificar les propietats generals dels compostos orgànics.
b) Contrastar i justificar la reactivitat dels diferents grups funcionals.
c) Identificar els processos d'obtenció de compostos orgànics.
Objectius d'aprenentatge

Coneixements sobre balanços de matèria i energia, biotecnologia, transferència de matèria, operacions de separació, enginyeria de la reacció química, disseny de reactors i valorització i transformació de matèries primeres i recursos energètics.

COMUNICACI√ď EFICA√á ORAL I ESCRITA - Nivell 1: Planificar la comunicaci√≥ oral, respondre de manera adequada les q√ľestions formulades i redactar textos de nivell b√†sic amb correcci√≥ ortogr√†fica i gramatical.